Καλαμπόκι με Σκόρδο και Μαϊντανό
- Στο μούλτι , βάζουμε τα υλικά μας και τα πολτοποιούμε.
- Παίρνουμε τα καλαμπόκια στον Ατμό και τα αλοίφουμε ένα - ένα, με ένα πινελάκι από το μείγμα μας.
- Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή πάνω σε σχάρα, στο γκριλ της κουζίνας μας.
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- 2-4 καλαμπόκια
- •2-4 κουτ. γλυκού βούτυρο μαλακό
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι