Καλαμπόκι με Σκόρδο και Μαϊντανό

  1. Στο μούλτι , βάζουμε τα υλικά μας και τα πολτοποιούμε.
  2. Παίρνουμε τα καλαμπόκια στον Ατμό και τα αλοίφουμε ένα - ένα, με ένα πινελάκι από το μείγμα μας.
  3. Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή πάνω σε σχάρα, στο γκριλ της κουζίνας μας.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καλαμπόκι ελληνικό

Υλικά
  • 2-4 καλαμπόκια
  • •2-4 κουτ. γλυκού βούτυρο μαλακό
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
tip-iconTIP Αποτελούν εξαιρετικό συνοδευτικό για κρέας.