Καλαμπόκι με βούτυρο και παρμεζάνα

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο.
  2. Βάζετε το καλαμπόκι στην σχάρα και το ψήνετε 15 λεπτά, μέχρι να είναι μαλακό και έτοιμο.
  3. Σε ένα μικρό μπώλ, συνδιάζεται το βούτυρο, το σκόρδο και το θυμάρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
  4. Αλείφετε τα καλαμπόκια όσο είναι ζεστά και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
  ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καλαμπόκι ελληνικό

Υλικά
  • 8 Καλαμπόκια στον Ατμό
  • 8 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Μισό κ.γ. Θυμάρι
  • Μισή κούπα φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι και πιπέρι
tip-iconTIP Μπορείτε να πασπαλίσετε φρεσκοκομμένο μαιντανό