Καλαμπόκι με βούτυρο και παρμεζάνα

- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο.
- Βάζετε το καλαμπόκι στην σχάρα και το ψήνετε 15 λεπτά, μέχρι να είναι μαλακό και έτοιμο.
- Σε ένα μικρό μπώλ, συνδιάζεται το βούτυρο, το σκόρδο και το θυμάρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Αλείφετε τα καλαμπόκια όσο είναι ζεστά και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Καλαμπόκι ελληνικό
Υλικά- 8 Καλαμπόκια στον Ατμό
- 8 κουταλιές ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μισό κ.γ. Θυμάρι
- Μισή κούπα φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
