Tacos με ψητό μανούρι και καλαμπόκι από την food blogger EatYourselfGreek

Untitled-1recipe
Καλοκαιρινή σαλάτα με Ψητά λαχανικά και καλαμπόκι από την food blogger EatYourselfGreek
Ιούλιος 12, 2018
gh
Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο και αγγούρι από την food blogger EatYourselfGreek
Αύγουστος 20, 2018

Tacos με ψητό μανούρι και καλαμπόκι από την food blogger EatYourselfGreek

tacos-images

1. Προετοιμάστε το γκριλ ή ένα σχαροτήγανο σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
2. Αλείψτε τα καλαμπόκια με λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε αλατοπίπερο. Ψήνουμε τα καλαμπόκια για 10-15 λεπτά, γυρνώντας τα, μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν λίγο, τοποθετήστε το κάθε καλαμπόκι σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε παράλληλα με τον κορμό του για να κρατήσετε μόνο τον καρπό.
3. Σε ένα τηγάνι, ψήνουμε τα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά.
4. Για το μανούρι, ψήστε επίσης σε σχαροτήγανο για 2 λεπτά από κάθε μεριά.
5. Στύψτε ένα λάιμ στο κομμένο αβοκάντο και προσθέστε λίγο κορίανδρο στις κομμένες τομάτες.
6. Πριν σερβίρουμε, ζεσταίνουμε τις τορτίγιες. Γεμίζουμε με το ψητό μανούρι, τα κρεμμύδια, αβοκάντο, τομάτες και ψητό καλαμπόκι. Σερβίρουμε με φέτες λάιμ.

 

30' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Αύγουστος 6, 2020
beetroot_1200x675

Αραβική Πίτα με Χοιρινό Ψαρονέφρι και Χούμους Παντζαριού

Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία ένα μεγάλο τηγάνι. Αλείφουμε το ψαρονέφρι με λίγο ελαιόλαδο, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη πάπρικα και λίγο κουρκουμά σε σκόνη. Σοτάρουμε το ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές του για λίγα λεπτά και μόλις […]
Αύγουστος 6, 2020
keftedes-1200X675

Καλαμποκοκεφτέδες με σαλάτα

Εκτέλεση Ανοίγεται την συσκευασία καλαμπόκι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή  και παράλληλα σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Λιώνετε ελαφρά το μισό καλαμπόκι με ένα πιρούνι και το ρίχνετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε το υπόλοιπο καλαμπόκι, το σοταρισμένο κρεμμύδι, τη […]
Ιούλιος 24, 2020
1200

Σπιτικό παγωτό από Παντζάρι

Εκτέλεση Για το παγωτό: Προθέρμανε τον φούρνο στους 20ο°C. Άνοιξε την συσκευασία με τα παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή. Βάλε τα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί στον πάτο και νερό μέχρι τη μέση των παντζαριών. Σκέπασε το ταψί με αλουμινόχαρτο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *