Σούπα βελουτέ με καρότα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

2029-Soypa-kolokythas-me-agriomanitara-kai-kavoyrdismenoys-ksiroys-karpoys-1200x675
Σούπα κολοκύθας με αγριομανίταρα και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς
Ιανουάριος 3, 2019
cinamon-pumpkin2
Μακαρονάδα με κολοκύθα στον ατμό με σπανάκι και τριμμένα καρύδια.
Ιανουάριος 28, 2019

Σούπα βελουτέ με καρότα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

2
    • Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και σε ροδέλες.

     

    • Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα, σε μέτρια – υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε τα 2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με την κουτάλα να αναδειχθεί η μυρωδιά. Ρίχνουμε τα καρότα και το τζίντζερ και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά.

     

    • Προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό, αλάτι & πιπέρι κατά προτίμηση και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Όταν βράσει, χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς σε μέτρια-χαμηλή, καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Φεβρουάριος 11, 2019
resize2

Μπουκίτσες με παντζάρι και τζατζίκη

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους  180 ° C Βάλτε το παντζάρια σε ένα ταψί και πασπαλίστε από πάνω τους ελαιόλαδο . Ψήνουμε για 20 λεπτά γυριζοντάς τα. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε το παντζάρι, το σκόρδο,το γιαούρτι και το […]
Ιανουάριος 28, 2019
cinamon-pumpkin2

Μακαρονάδα με κολοκύθα στον ατμό με σπανάκι και τριμμένα καρύδια.

Εκτέλεση Επικαλύψτε τα κολοκυθάκια σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατοποιήστε. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 225º C για περίπου 40-50 λεπτά, έως ότου η κολοκύθα να μαλακώσει και να γίνει ελαφρά καραμελωμένη. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε […]
Ιανουάριος 14, 2019
2

Σούπα βελουτέ με καρότα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και σε ροδέλες.   Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα, σε μέτρια – υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε τα 2 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *