Σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι και φέτα

2
Τάρτα παντζαριού
Μάρτιος 4, 2019
2
Καρότα στον ατμό με μέλι και σχοινόπρασο
Απρίλιος 1, 2019

Σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι και φέτα

Χωρίς τίτλο1

ΟΔΗΓΙΕΣ

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο, καλά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Τα σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο του dressing, τα ξίδια , τη μουστάρδα, το θυμάρι, το κύμινο, το αλάτι, το πιπέρι, και στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι.
  3. Όταν έρθουν όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου, ρίχνουμε τα ζυμαρικά το μπολ με το dressing, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και τα παντζάρια στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή».
  4. Θρυμματίζουμε από πάνω τη φέτα και σερβίρουμε.

15' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Νοέμβριος 14, 2019
5

Σαλάτα με φακόρυζο και μυρωδικά

Εκτέλεση Ανοίγετε την συσκευασία με το φακόρυζο και θα προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το Dressing και ανακατέψτε. Μετά είστε έτοιμη για σερβιρισμά!
Νοέμβριος 14, 2019
4

Συνοδευτική σαλάτα με ρεβίθια και φέτα

Εκτέλεση   Αρχικά κόβουμε σε φέτες το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες και ανακατεύεται και τα 3 υλικά μαζί σε ένα μπωλ. Ρίχνω στο μπωλ το χυμό λεμόνι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και […]
Νοέμβριος 14, 2019
6

Σαλάτα με καρότο, πορτοκάλι και αβοκάντο

Εκτέλεση Ξεφλουδίζετε το πορτοκάλι, το στύβετε και χρησιμοποιείτε 2 κουταλιές της σούπας για τη βινεγκρέτ. Αναμειγνύετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ανακινείτε καλά σε ένα βαζάκι ώστε να αναμιχθούν τα υλικά. Τοποθετείτε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *