Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη

pizza-2
Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Νοέμβριος 27, 2018
souvlakia-me-tzatziki-pantzari-1200x675
Σπιτικά Σουβλάκια με τζατζίκι παντζαριού
Δεκέμβριος 14, 2018

Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη

Pumpkin-Pie-Gooey-Butter-C copy 2

Εκτέλεση

  • Παιρνω τα ψαχνα και τα τριβω στον μεγαλο τριφτη. Τα ανακατευω σε ενα μπωλ μαζι με τη ζαχαρη, τα πιεζω ελαφρα με το χερι και τα αφηνω για μιση ωρα.
  • Αφαιρω τα ζουμια που εχει βγαλει (οχι στραγγισμα τελειως) και προσθετω ολα τα αλλα υλικα για τη γεμιση.
  • Παιρνω το ταψι (χρησιμοποιω παραλληλογραμμο πυρεξ εγω) το αλειφω με λαδι και απλωνω 3 φυλλα λαδωνοντας τα ενα ενα.
  • Αδειαζω τη γεμιση, τη στρωνω, γυριζω τα περισσευματα των κατω φυλλων ωστε να ακουμπουν πανω στη γεμιση και προσθετω αλλα 3-4 φυλλα λαδωμενα.
  • Συγιριζω περιμετρικα και κοβω σε κομματια τη πιτα.
  • Ψηνω για 40 λεπτα στους 170 βαθμους, βαζοντας το ταψι στη κατω βαση του φουρνου.
  • Βγαζω τη πίτα αφου εχει ροδισει και πασπαλιζω με αχνη ζαχαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Φεβρουάριος 11, 2019
resize2

Μπουκίτσες με παντζάρι και τζατζίκη

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους  180 ° C Βάλτε το παντζάρια σε ένα ταψί και πασπαλίστε από πάνω τους ελαιόλαδο . Ψήνουμε για 20 λεπτά γυριζοντάς τα. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε το παντζάρι, το σκόρδο,το γιαούρτι και το […]
Ιανουάριος 28, 2019
cinamon-pumpkin2

Μακαρονάδα με κολοκύθα στον ατμό με σπανάκι και τριμμένα καρύδια.

Εκτέλεση Επικαλύψτε τα κολοκυθάκια σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατοποιήστε. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 225º C για περίπου 40-50 λεπτά, έως ότου η κολοκύθα να μαλακώσει και να γίνει ελαφρά καραμελωμένη. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε […]
Ιανουάριος 14, 2019
2

Σούπα βελουτέ με καρότα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και σε ροδέλες.   Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα, σε μέτρια – υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε τα 2 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *