HALVATZIS_FoofExpo_news
FoodExpo
Μάρτιος 14, 2019
2
4 Χρήσιμα Μαγειρικά Tips’n Tricks για εσάς και την κουζίνα σας!
Απρίλιος 15, 2019

4 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

1200
  1. Πως να μην χαλάσουν οι μπανάνες σας γρήγορα
    Το κόλπο είναι να τοποθετήσεις τις μπανάνες μόνες τους ξεχωριστά από τα άλλα φρούτα.
  2. Tip για το βούτυρο
    Τοποθετήστε  το βούτυρο στην κατάψυξη και μετά τρίψτε το στον τρίφτη εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Ο λόγος είναι ότι το τριμμένο βούτυρο θα λιώσει πιο εύκολα και θα αναμιγνύεται  πιο εύκολα με το αλεύρι.
  3. Πως να κάνετε το κόκκινο κρέας πιο απαλό
    Ο τρόπος είναι να μαρινάρετε το κρέας ή σε μπίρα ή σε ξίδι ή σε χυμό παπάγιας ή σε χυμό ντομάτας ή σε χυμό ανανά . Όλα αυτά περιέχουν ένα ένζυμο του οποίου ή οξύτητα βοηθάει να καταπολεμήσει την φυσική σκληρότητα των ινών  του κόκκινου κρέατος.
  4. Πως να αποτρέψετε το κομμένο μήλο από το να μαυρίσει
    Ρίξτε στο μήλο λίγο χυμό λεμονιού και διατηρήστε το κανονικά  σε θερμοκρασία δωματίου.

1200

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Απρίλιος 15, 2019
2

4 Χρήσιμα Μαγειρικά Tips’n Tricks για εσάς και την κουζίνα σας!

Θυμηθείτε ότι το οξύ, ο χυμός λεμονιού και το ξίδι ενισχύει τις γεύσεις και κάνει το φαγητό πιο γευστικό O χυμός λεμονιού και το ξίδι είναι ένα μυστικό όπλο που κάνει σχεδόν όλα τα φαγητά νοστιμότερα (Κοτόπουλο, σολομός, λαχανικά, όσπρια […]
Μάρτιος 26, 2019
1200

4 Μαγειρικά Tips’n Tricks για την κουζίνα σας!

Πως να μην χαλάσουν οι μπανάνες σας γρήγορα Το κόλπο είναι να τοποθετήσεις τις μπανάνες μόνες τους ξεχωριστά από τα άλλα φρούτα. Tip για το βούτυρο Τοποθετήστε  το βούτυρο στην κατάψυξη και μετά τρίψτε το στον τρίφτη εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. […]
Μάρτιος 14, 2019
HALVATZIS_FoofExpo_news

FoodExpo

Συμμετέχουμε στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FoodExpo. Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε και να δείτε όλα τα νέα μας προϊόντα, που είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *