Παγωτό ανανάς καρύδα από την food blogger EatYourselfGreek
Οδηγίες:
- Στραγγίζουμε τον ανανά και τοποθετούμε στο μούλτι.
- Πολτοποιούμε και προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, την τριμμένη καρύδα και τον χυμό από λάιμ. Χτυπάμε καλά το μίγμα.
- Εάν διαθέτουμε παγωτομηχανή, ακολουθούμε τις οδηγίες της συσκευής μας.
- Διαφορετικά μπορείτε να αφήσετε το μίγμα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Το βγάζετε και ανακατεύετε ξανά με ένα πιρούνι ώστε να φύγουν οι παγοκρύσταλλοι.
- Καταψύχετε για 1-2 ώρες ώστε να παγώσει το μίγμα σας. Μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές θέλετε για να δώσετε πιο ωραία υφή στο παγωτό.
Φρουτοσαλάτα ανανάς
ΥΛΙΚΑ- 2 συσκευασίες ανανά Αγρόκηπος Χαλβατζή
- 400 ml κρέμα καρύδας
- 3 λαίμ, για τον χυμό τους και το ξύσμα
- 100 γρ ζάχαρη άχνη
- 2 κουτ. Σούπας τριμμένη καρύδα
- Σερβίρισμα, με κομματάκια φρέσκου ανανά και ξύσμα από λάιμ