Παγωτό ανανάς καρύδα από την food blogger EatYourselfGreek

Οδηγίες:
  1. Στραγγίζουμε τον ανανά και τοποθετούμε στο μούλτι.
  2. Πολτοποιούμε και προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, την τριμμένη καρύδα και τον χυμό από λάιμ. Χτυπάμε καλά το μίγμα.
  3. Εάν διαθέτουμε παγωτομηχανή, ακολουθούμε τις οδηγίες της συσκευής μας.
  4. Διαφορετικά μπορείτε να αφήσετε το μίγμα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Το βγάζετε και ανακατεύετε ξανά με ένα πιρούνι ώστε να φύγουν οι παγοκρύσταλλοι.
  5. Καταψύχετε για 1-2 ώρες ώστε να παγώσει το μίγμα σας. Μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές θέλετε για να δώσετε πιο ωραία υφή στο παγωτό.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Φρουτοσαλάτα ανανάς

ΥΛΙΚΑ
  • 2 συσκευασίες ανανά Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 400 ml κρέμα καρύδας
  • 3 λαίμ, για τον χυμό τους και το ξύσμα
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 2 κουτ. Σούπας τριμμένη καρύδα
  • Σερβίρισμα, με κομματάκια φρέσκου ανανά και ξύσμα από λάιμ