Πουρές Καρότου

1
Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας
Απρίλιος 27, 2017
emista-pantzaria-copy
Παντζάρια γεμιστά με ρύζι
Σεπτέμβριος 5, 2017

Πουρές Καρότου

33633
  1. Πολτοποιούμε τα Καρότα στον Ατμό.
  2. Μεταφέρετε τον πολτό σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε την κρέμα και το βόυτυρο.
  3. Καρυκεύετε και τσεκάρετετο αλάτι (για αλμυρά) ή τη ζάχαρη (για γλυκά).
  4. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες και ψάρι.

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Μάρτιος 13, 2020
1280

Κέικ με Παντζάρι

Εκτέλεση Πολτοποιούμε τα παντζάρια μαζί με την ζάχαρη. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπώλ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατευόυμε με σύρμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το […]
Φεβρουάριος 13, 2020
1200

Κολοκυθόπιτα με φέτα

Εκτέλεση Βάζετε όλα τα υλικά για το φύλλο στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτετε νερό όσο χρειαστεί. Την αφήνετε σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί και τη χωρίζετε στα δύο. […]
Φεβρουάριος 7, 2020
kolokithokeftedes-site-2

Κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά

Εκτέλεση Για τους κολοκυθοκεφτέδες, τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο,το μαϊντανό, το αυγό και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα. Λίγη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *