Κολοκύθα με κινόα

Εκτέλεση
  • Σε μπολ αναμειγνύουμε την κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή, αφού τη κόψουμε σε μικρά κομμάτια,   με το μπούκοβο, το σκόρδοκαι τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.
  • Παράλληλα ετοιμάζουμε την κινόα δηλαδη βραζοντας την για 15 λεπτά . Αναμειγνύουμε σε μεγάλο μπολ την κινόα με την κολοκύθα, προσθέτουμε λίγο επιπλέον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Η σαλάτα με κινόα σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Κολοκύθα Ελληνική

Υλικά
  • 2 συσκευασίες κολοκύθας στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 1/4 κ.γλ. μπούκοβο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 φλιτζ. κινόα
  • 1 και 1/2 φλιτζ. Νερό