Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε το σπανάκι και τα κράνμπερι. Περιχύνετε με τη βινεγκρέτ και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε τη σαλάτα σε μια μεγάλη σαλατιέρα, σκορπίστε την κολοκύθα αφού την τρίψετε […]
Πλύντε και μουλιάστε το κριθαράκι για 1-2 ώρες ή όλη νύχτα. Βράστε 4 κούπες νερό σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το σαφράν και κατεβάστε το από τη φωτιά. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο & το καροτο. Ζεστάνετε ½ κουτ. σούπας […]
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C. Χτυπήστε το τυρί σε κρέμα, το γιαούρτι, την κολοκύθα, τη ζάχαρη & την βανίλια μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέστε τα αυγά και χτυπήστε ακριβώς μέχρι να γίνουν μείγμα. Ρίξτε τη γέμιση πάνω στα μπισκότα αφού […]
Βάλτε την τριμμένη κολοκύθα σε μία αρκετά μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε το γάλα, προσθέστε μία πρέζα αλάτι και βράστε για 5 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα. Πολτοποιήστε και περάστε τη σάλτσα από ένα σουρωτήρι. Μαρινάρετε τα τοματίνια, τα οποία έχετε κόψει σε […]
Αφήνουμε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου (για να ανακατεύεται εύκολα). Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 6 υλικά ( το τσίλι, το κύμινο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το νέκταρ αγαύης και το αλάτι) και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Απλώνουμε το βούτυρο […]
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή και λεία ζύμη. Τυλίγουμε με μεμβράνη τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.