Αχλάδι Ημαθίας

Προϊόντα φρούτου

Η γλυκιά φρουτοσαλάτα αχλάδι «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες, ενώ έχει λίγες θερμίδες, χαμηλή οξύτητα και πολύ χαμηλή αλλεργιογόνο δράση. Είναι ιδανικό σνακ για εκείνους που ακολουθούν διαιτητική διατροφή, καθότι αποτελεί καλή πηγή διαιτητικών ινών, καθώς 100 g αχλαδιού παρέχουν 3,1 g φυτικών ινών. Συσκευάζεται στην ειδική διάφανη συσκευασία από ανακυκλώσιμο πολυστρωματικό υλικό χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς χρωματικές και αρωματικές προσμίξεις για φουλ φυσική απόλαυση.

Συστατικά και πληροφορίες:
  • Αχλάδι Ημαθίας σε χυμό φρούτου.
  • Διατίθεται σε συσκευασία 400γρ.
  • Ιδανικό για vegetarian
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς Συντηρητικά.
  • Ελαφρύ σνακ για όλες τις ώρες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ποσότητα ανά 100 g


Ενέργεια209 kcal/ 49 kj
Λιπαρά< 0,1g
Εκ των οποίων κορεσμένα0g
Υδατάνθρακες 11g
Εκ των οποίων σάκχαρα 11g
Εδώδιμες Ίνες1,5g
Πρωτεΐνες0,5g
Αλάτι0,02g

Συστατικά : Αχλάδι, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού, μέσο όξινισης : κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικό,: ασκορβικό οξύ

Αποθηκεύεται σε μέρος δροσερό & σκιερό εντός ψυγείου.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες
Παστεριωμένο προϊόν
Προέλευση Ταϊλάνδη
Τρώγεται πιο ευχάριστα κρύο.




ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ

4 πράγματα που δε ξέρατε για το αχλάδι


  1. Τα αχλάδια πρέπει να αγοράζονται σχετικά άγουρα και να τα καταναλώνει κανείς μόλις αρχίζουν να ωριμάζουν, μόλις δηλαδή το φρούτο είναι σχετικά μαλακό στην κορυφή του.
  2. Η περιεκτικότητα του αχλαδιού σε φυτικές ίνες παρέχει προστασία έναντι των παθήσεων του παχέος εντέρου, στην ανάπτυξη σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και καρδιαγγειακών νοσημάτων.
  3. Οι φυτικές ίνες του αχλαδιού, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, συμβάλλουν στη μείωση του σωματικού βάρους και των επιπέδων LDL χοληστερόλης.
  4. Τα αχλάδια επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή ποτού όπως το eau-de-νie de poires και το Poire William, ένα λικέρ το οποίο περιέχει ένα ολόκληρο αχλάδι.


ΙΔΕΕΣ & TIPS

Μάθετε πως να αξιοποιείτε τα οφέλη των λαχανικών