Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας

1
Σάλτσα Παντζάρι (Dip)
April 26, 2017
33633
Πουρές Καρότου
April 27, 2017

Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας

1
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο
  2. Ρίχνουμε το πράσο και το κρεμμύδι και τα αφήνουμε για λίγη ώρα να καραμελώσουν.
  3. Έπειτα προσθέτουμε τα καρότα, την γλυκοπαπάτα,το σέλινο, το ξύσμα και το χυμό από το πορτοκάλι και τα μπαχαρικά.
  4. Τα αφήνουμε για 5-10 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε βρασμένο νερό τόσο ώστε να καλύπτει τα λαχανικά.
  5. Τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα.
  6. Τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε την κολοκύθα στον ατμό κομμένη κομματάκια.
  7. Τα πολτοποιούμε με μπλέντερ χειρός ή στο multi.Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα με μια φέτα ψημένο ψωμί.

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


October 22, 2020
1200

Roasted Beets with Bacon, Garlic, and Chestnuts

Instructions  Preheat oven to 400°. Slice the beets and the bacon into cubes. In a shallow 3- to 3 1/2-qt. baking dish, toss beets, bacon, garlic, oil, and salt. Bake, stirring every 15 minutes or so, until beets are tender when […]
July 24, 2020
1200

Homemade beetroot ice cream

Instructions  For the Ice-cream  Preheat the oven to 20 ° C. Open the package with the steamed beets Agrokipos Halvatzis. Put them in a pan with non-stick paper on the bottom and pour water until the middle of the beets. […]
May 27, 2020
1200

Smoothie with yogurt, beets, and red fruits

Instruction  In a blender, mash the beets and banana with the milk for 1-2 minutes. Add the ginger, the frozen red fruit, the cinnamon, and the lemon juice. Beat well to homogenize the ingredients. Mix the yogurt with the chopped […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *