Κοφτό μακαρονάκι με καλαμπόκι και τόνο

Ριζότο με παντζάρια και γιαούρτι
November 28, 2016
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο με τυρί
December 3, 2016

Κοφτό μακαρονάκι με καλαμπόκι και τόνο

Βράζουμε το ζυμαρικό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το σουρώνουμε και το ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Συγκεντρώνουμε το καλαμπόκι. Το στραγγίζουμε και βγάζουμε τα σπόρια του. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σαλατιέρα ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας η λύση πασπαρτού είναι τα ροζέ κρασιά. Ασύρτικο και Σαντορίνη, για πάστα με θαλασσινά. Μυρωδικά, μπέικον και ελιές ζητούν ένα Αγιωργίτικο, Cabernet και Ξινόμαυρο. Τέλος, με φρέσκα τυριά, Μαντινεία, Sauvignon και Chardonnay.

30' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *