Γλυκές Μπάλες Κολοκύθας με Χουρμάδες

  1. Βάλτε τους χουρμάδες να μουλιάσουν σε νερό, για 10 λεπτά. Στραγγίξτε τους.
  2. Βάλτε την βρώμη, τα πεκάν, τον πουρέ κολοκύθας , τους σπόρους Chia , το σιρόπι σοκολάτας, την κανέλα , την βανίλια και το αλάτι, στο multi. Αναμείξτε τα, έτσι ώστε η βρώμη και τα πεκάν, να είναι σε μικρά κομμάτια αλλά όχι τελείως αλεσμένα. Σε αυτό το στάδιο δοκιμάστε το και προσθέστε περισσότερο σιρόπι σοκολάτας, εάν θέλετε πιο έντονη, γλυκιά γεύση.
  3. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπωλ και αφήστε το στην κατάψυξη, τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. Με ένα κουτάλι της σούπας, σαν μεζούρα, πάρτε μια κουταλιά από το μείγμα και πλάστε με τα χέρια σας, μπαλάκια.
  5. Είναι έτοιμα! Τα αποθηκεύετε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.
  6. Μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη μέχρι και 2 μήνες.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Κολοκύθα στον Ατμό

Υλικά
  • 100 γρ. Χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 100 γρ. Βρώμη
  • 85 γρ. Σπόρους Chia
  • 32 γραμ. Πεκάν
  • 85 γρ. Κολοκύθα στον Ατμό, πουρέ
  • 20 γρ. σιρόπι σοκολάτας
  • 5 γρ. Κανέλα
  • 1 τεμ. Βανίλια
  • 2 γρ. Αλάτι
  tip-iconTIP Μπορείτε να τα καταναλώσετε είτε απευθείας από το ψυγείο, είτε να τα αφήσετε λίγα λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου εάν το προτιμάτε.