Σάλτσα Παντζάρι (Dip)

rtea
Γλυκές Μπάλες Κολοκύθας με Χουρμάδες
April 25, 2017
1
Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας
April 27, 2017

Σάλτσα Παντζάρι (Dip)

1

 

  1. Βράζουμε τα ντοματάκια για λίγα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν
  2. Ψήνουμε τις πιπεριές φλωρίνης
  3. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
  4. Πολτοποιούμε το παντζάρι στον ατμό στο μούλτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα ομογενοποιούμε.
  5. Τέλος, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα και το αλάτι

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


October 22, 2020
1200

Roasted Beets with Bacon, Garlic, and Chestnuts

Instructions  Preheat oven to 400°. Slice the beets and the bacon into cubes. In a shallow 3- to 3 1/2-qt. baking dish, toss beets, bacon, garlic, oil, and salt. Bake, stirring every 15 minutes or so, until beets are tender when […]
July 24, 2020
1200

Homemade beetroot ice cream

Instructions  For the Ice-cream  Preheat the oven to 20 ° C. Open the package with the steamed beets Agrokipos Halvatzis. Put them in a pan with non-stick paper on the bottom and pour water until the middle of the beets. […]
May 27, 2020
1200

Smoothie with yogurt, beets, and red fruits

Instruction  In a blender, mash the beets and banana with the milk for 1-2 minutes. Add the ginger, the frozen red fruit, the cinnamon, and the lemon juice. Beat well to homogenize the ingredients. Mix the yogurt with the chopped […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *