Πουρές Καρότου

1
Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας
April 27, 2017
milfeig-pantzarosalats-central
Beetroot salad millefeuille with Roquefort and Walnut from Pandora’s Kitchen
January 29, 2018

Πουρές Καρότου

33633
  1. Πολτοποιούμε τα Καρότα στον Ατμό.
  2. Μεταφέρετε τον πολτό σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε την κρέμα και το βόυτυρο.
  3. Καρυκεύετε και τσεκάρετετο αλάτι (για αλμυρά) ή τη ζάχαρη (για γλυκά).
  4. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες και ψάρι.

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


October 22, 2020
1200

Roasted Beets with Bacon, Garlic, and Chestnuts

Instructions  Preheat oven to 400°. Slice the beets and the bacon into cubes. In a shallow 3- to 3 1/2-qt. baking dish, toss beets, bacon, garlic, oil, and salt. Bake, stirring every 15 minutes or so, until beets are tender when […]
July 24, 2020
1200

Homemade beetroot ice cream

Instructions  For the Ice-cream  Preheat the oven to 20 ° C. Open the package with the steamed beets Agrokipos Halvatzis. Put them in a pan with non-stick paper on the bottom and pour water until the middle of the beets. […]
May 27, 2020
1200

Smoothie with yogurt, beets, and red fruits

Instruction  In a blender, mash the beets and banana with the milk for 1-2 minutes. Add the ginger, the frozen red fruit, the cinnamon, and the lemon juice. Beat well to homogenize the ingredients. Mix the yogurt with the chopped […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *