
ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Λαχανικά στον ατμό
Η κολοκύθα είναι από τα λίγα λαχανικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γλυκές και αλμυρές συνταγές. Η σάρκα της είναι νόστιμη με ιδιαίτερη γλύκα!Είτε αλμυρή, είτε γλυκιά, ποτέ η κολοκυθόπιτα δεν ήταν πιο εύκολη! Η Ελληνική Κολοκύθα στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" , καλλιεργείτε στην γή της Μακεδονίας και έρχεται σε εσάς, έτοιμη για να δημιουργήσετε αλμυρά και γλυκά πιάτα, πιο εύκολα από ποτέ!
- Λαχανικά Ελληνικής Προέλευσης, στον Ατμό
- Έτοιμα για σερβίρισμα
- Σύστημα Ολοκληρωμένης Καλλιέργειας
- Χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων
- Χωρίς Συντηρητικά
- Αποστειρωμένο προϊόν
- Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
- Απόλυτα φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα.
- Έτοιμα να συνοδέψει κάθε μεσογειακό πιάτο.
- Πιστοποιημένο προϊόν Ορθής Γεωργικής Πρακτικής
ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Με βάση τα προϊόντα μας
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
Ποσότητα ανά 100 g
Ενέργεια | 62 Kcal / 262 kj |
Λιπαρά | 0,05g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 13,5g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 12g |
Εδώδιμες ίνες | 0,9g |
Πρωτεΐνες | 1,8g |
Αλάτι | 0,01g |
Νάτριο | 5mg |
Καθαρό βάρος | 400g |
Κολοκύθα Ελληνική στον Ατμό Συστατικά : Κολοκύθα αποφλοιωμένη Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 2 ημέρες στο ψυγείο.


ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ
5 πράγματα που δε ξέρατε για την κολοκύθα
- Η κολοκύθα είναι πλούσια πηγή βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων θρεπτικών συστατικών.
- Η σάρκα και οι σπόροι της κολοκύθας έχει αντιφλεγμονώδη δράση, λόγω της Βήτα Καροτίνης που περιέχεται σε αυτές.
- Η κολοκύθα θεωρείτε ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό καθώς η σάρκα της περιέχει την L- τρυπτοφάνη, χημική ένωση που προκαλεί αισθήματα ευημερίας και ευτυχίας.
- Είναι ευεργετική για την επιδερμίδα, καθώς η υψηλή περιεκτικότητας της σε Βιταμίνες Α, C & E και ψευδάργυρο, την καθιστούν την ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό δέρμα.
- Η κολοκύθα είναι από τα λαχανικά που θεωρείται φυσικό διουρητικό. Παράλληλα βοηθάει στην αποβολή τοξινών και ανεπιθύμητων αποβλήτων από τον οργανισμό μας.
ΙΔΕΕΣ & TIPS
Μάθετε πως να αξιοποιείτε τα οφέλη των λαχανικών
Τα Food Trends της νέας χρονιάς
Αυτή την περίοδο κάθε χρόνο αποφασίζονται οι νέες διατροφικές τάσεις, συναρτήσει πάντα των αναγκών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη χρονιά. Το 2020 σφραγίστηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το […]