ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΒΙΘΙΑ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Λαχανικά στον ατμό

Τα Ελληνικά ρεβίθια στον Ατμό, από την Πέλλα είναι έτοιμα προς χρήση, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και συσκευασμένα αεροστεγώς ώστε να μη χάσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα σουρώσετε για 1’ λεπτό σε τρεχούμενο νερό. Δημιουργήστε υγιεινά πιάτα και σαλάτες, γρήγορα και ευκολότερα από ποτέ!

Τα ρεβίθια είναι πλούσια πηγή, πρωτεϊνών και εδώδιμων ινών και αποτελούν εξαιρετικά θρεπτική διατροφική επιλογή. Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε ασβέστιο βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Είναι σημαντική πηγή μαγγανίου που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Μία μερίδα τους παρέχει τις απαραίτητες ποσότητες μαγνησίου που συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.


ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με βάση τα προϊόντα μας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ποσότητα ανά 100 g


Ενέργεια599 kJ/ 144 kcal
Λιπαρά2,8g
Εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες10,6g
Εκ των οποίων σάκχαρα0g
Εδώδιμες Ίνες17,5g
Πρωτεΐνες10,2g
Αλάτι0,2g
Προϊόν ψυγείου.
Αποστειρωμένο προϊόν.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε συσκευασία.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 2 ημέρες στο ψυγείo.

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ

3 πράγματα που δε ξέρατε για τα ρεβίθια


  1. Τα ρεβίθια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες & σε εδώδιμες ίνες
  2. Τα ρεβίθια είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγγανίου και μαγνησίου
  3. Τα ρεβίθια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο που βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.


ΙΔΕΕΣ & TIPS

Μάθετε πως να αξιοποιείτε τα οφέλη των λαχανικών