BLOG
Ιδέες και συμβουλές
Νοέμβριος 21, 2017
H food blogger Greekista μας προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή με κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Δημιούργησε μια γευστικότατη πίτα, σε λιγότερο από 15 λεπτά, χρησιμοποιώντας την κολοκύθα στον Ατμο «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Δείτε την αναλυτική συνταγή και το food video εδώ http://www.halvatzis.gr/kolokithomakaronopita/ Ευχαριστούμε την […]
Do you like it?35
Νοέμβριος 8, 2017
Υλικά Συνταγής 5 μέτριες πατατες βρασμένες 4 παντζάρια στον Ατμό 4 καρότα στον Ατμό 2 καλαμπόκια στον Ατμό 1 κουταλιά μουστάρδα 2 κουταλιές παρμεζάνα ψιλοτριμμένη 3 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα 2 γεμάτες κουταλιες γιαούρτι στραγγιστό 1 κουταλια ξύδι απο κρασί 1 κουταλάκι λεμόνι λίγη […]
Do you like it?37
Νοέμβριος 8, 2017
Τραγανοί και κατακόκκινοι πατζαροκεφτέδες Υλικά 2 φλ. τριμμένο παντζάρι (στον τρίφτη του κρεμμυδιού) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα (μαζί με το πράσινο) 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 90 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. αλεύρι φαρίνα […]
Do you like it?35
Οκτώβριος 11, 2017
Do you like it?35
Οκτώβριος 5, 2017
Η κολοκύθα είναι ένα από τα δώρα της φύσης το φθινόπωρο. Εκτός όμως από ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που σηματοδοτεί την έλευση του φθινοπώρου αποτελεί και μια σουπερ τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία. Συγκεκριμένα: Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά Το πορτοκαλί […]
Do you like it?35
Αύγουστος 14, 2017
Είτε ψήνετε στα κάρβουνα είτε στο γκάζι, αυτό που καθορίζει περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ο τύπος ψησταριάς όσο η σωστή τεχνική ψησίματος. Ούτως ή άλλως, κάθε τύπος ψησταριάς έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Διαβάστε παρακάτω […]
Do you like it?35