Κοτόπουλο με καρότο

Σε ένα μέτριο ταψί βάζουμε όλα τα λαχανικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο,το μέλι,αλάτι,πιπέρι & τα ανακατεύουμε για να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Βάζουμε το δενδρολίβανο ή το θυμάρι & ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο  για 15 λεπτά, ίσα να αρχίσουν να μαλακώνουν τα λαχανικά. Ξεφουρνίζουμε το ταψί, τακτοποιούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου πάνω στα λαχανικά, σκορπίζουμε ομοιόμορφα το τυρί, ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο & ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κοτόπουλο. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 190 & συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει & να γίνει το κοτόπουλο & να μελώσουν τα λαχανικά. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καρότο ελληνικό

Υλικά
  • 400gr Καρότα ''Αγρόκηπος Χαλβατζή'' κομμένα σε μπαστουνάκια
  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε 8 κομμάτια
  • 2 μέτριες σελινόριζες κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 1 κουτ.σούπας δεντρολίβανο ή θυμάρι
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • Ελαιόλαδο
  • 2 Σκελίδες σκόρδο ελαφρώς κοπανισμένες
  • Κεφαλοτύρι
  • Αλάτι & Πιπέρι
tip-iconTIP Κάνε τέλειοι προβληματική νέο αν, υόρκη άπειρα αντιλήφθηκαν αν λες.