Smoothie με γιαούρτι, παντζάρια και κόκκινα φρούτα

Εκτέλεση
  1. Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα παντζάρια και την μπανάνα  με το γάλα για 1-2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε το τζίντερ, τα παγωμένα κόκκινα φρούτα, την κανέλα και το χυμό του μοσχολέμονου, χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το μέλι.
  4. Ετοιμάζουμε σε 4 ποτήρια με πάγο μοιράζουμε το γιαούρτι στα ποτήρια, γεμίζουμε με το smoothie και σερβίρουμε.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον ατμό

Υλικά
  • 750 ml γάλα
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • Μια συσκευασία παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 250 γρ. παγωμένα κόκκινα φρούτα
  • 1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
  • 50 γρ. φρέσκο τζίντζερ
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 6-7 φύλλα δυόσμο
  • 1 μοσχολέμονο
  • Ελάχιστη κανέλα