Συνοδευτική σαλάτα με ρεβίθια και φέτα

Εκτέλεση   Αρχικά κόβουμε σε φέτες το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες και ανακατεύεται και τα 3 υλικά μαζί σε ένα μπωλ. Ρίχνω στο μπωλ το χυμό λεμόνι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ρεβύθια. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για λίγο και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου Όταν είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα ρίχνουμε το βασιλικό. Τοποθετούμε το φαγητό σε ένα ωραίο πιάτο και ρίχνουμε από πάνω το τυρί. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Ρεβίθια Ελληνικά

Υλικά
  • 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
  • 1-2 κόκκινες πιπεριές χωρίς τα σπόρια
  • 2 ώριμες κόκκινες ντομάτες
  • 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • Μια συσκευασία ρεβίθια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • Αλατοπίπερο
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού βασιλικό ψιλικομμένο
  • 100 γρ φέτα