ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Ιούνιος 6, 2018
IMG_2706-(1200x675)

Μπάρες cheesecake με τροπικά φρούτα από την food blogger EatYourselfGreek

Οδηγίες: Προσθέτουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και αλέθουμε.  Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο στο τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε. Στρώνουμε ομοιόμορφα στην φόρμα. Παγώνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά. Χτυπάμε το τυρί κρέμας με την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη […]
Απρίλιος 27, 2018
1200x675

Σάλτσα ζυμαρικών με παντζάρια

ΟΔΗΓΙΕΣ Βάζουμε τα καρότα και τα παντζάρια στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λείο μίγμα. Ρίχνουμε το λάδι σε φαρδύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα καρότα και παντζάρια να […]
Απρίλιος 27, 2018
honey-orange-parfait-5-1200x675

Φρουτοσαλάτα με σαντιγύ

  Σε ένα σουρωτήρι, στραγγίζουμε καλά τα φρούτα και φυλάμε το σιρόπι για κάποιο παγωτό που μπορεί να φτιάξουμε. Σε ένα μεταλλικό (καλύτερα) μπόλ, τοποθετημένο μέσα σ’ενα λεκανάκι με κρύο νερό και παγάκια, σαν “παγωμένο” μπαιν-μαρί, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος […]
Μάρτιος 28, 2018
kentriki-eikona

Enchiladas Με Λαχανικά από το foodblog Cookandfeed

Πρώτα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για ένα λεπτό και μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, τα αφήνουμε να ζεσταθούν μέχρι να αρχίσει ο βρασμός και μετά κλείνουμε το […]
Μάρτιος 21, 2018
loukoumades-mpakaliariou

Λουκουμαδάκια Μπακαλιάρου και Σκορδαλιά

Αρχικά πρέπει να ξαλμυρίσουμε τον μπακαλιάρο. Αυτή η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει 2 μέρες πριν μαγειρέψουμε το ψάρι. Παίρνουμε τον παστό μπακαλιάρο και τον ξεπλένουμε καλά στη βρύση. Μετά τον βάζουμε σε μια λεκάνη και τον σκεπάζουμε με παγωμένο νερό […]
Μάρτιος 14, 2018
pancakes-center

Αφράτα Pancake Παντζαριού

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. Τηγανίζουμε τα pancake σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην καεί το παντζάρι που βρίσκεται στο μείγμα και για να γίνει αφράτο το pancake. Μπορούμε […]