Παντζάρια γεμιστά με ρύζι

Στα παντζάρια στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" κάντε μια τρύπα στην μέση με την βοήθεια ενός μικρού κουταλιού. Εφόσον βράσετε το ρύζι, προετοιμάστε το σαν να ήταν σαλάτα. Προσθέστε τις ελιές, το βραστό αβγό κομμένο σε μικρά κομμάτια, λίγο μηλόξυδο και χυμό λεμονιού και τέλος τα κομμάτια της ντομάτας. Τέλος, γεμίστε τα παντζάρια με αυτό το ρύζι σαλάτα, προσεκτικά. Βάλτε τα στο ψυγείο για 15 λεπτά και απολαύστε   ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον Ατμό

Υλικά
  1. 2 παντζάρια στον Ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή"
  2. Μια κούπα βρασμένο ρύζι
  3. Μισή ντομάτα
  4. Ένα βραστό αβγό
  5. Έξι ελιές
  6. Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  7. Λίγο μηλόξυδο
  8. Χυμό από μισό λεμόνι
tip-iconTIP Ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα, χορταστικό και γεμάτο φυτικές ίνες!