Μπιφτέκια με Παντζάρι, Φέτα και Μανιτάρια

  1. Τρίβετε το παντζάρι και τα καρότα σε χοντρό τρίφτη, και το παξιμάδι στο χέρι ή σε γουδί.
  2. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνετε μαζί όλα τα υλικά, εκτός της φέτας.
  4. Αφήνετε το μείγμα για 15 λεπτά.
  5. Πλάθετε τα μπιφτέκια (6-8 περίπου) κρύβοντας μέσα τους λεπτές φέτες τυριού φέτα .
  6. Ψήνετε για 15-20 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον Ατμό

Υλικά
  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 2 παντζάρια στον Ατμό
  • 2 μεσαία καρότα
  • 1 μεγάλο μανιτάρι πορτομπέλο
  • 1 παξιμάδι κρητικό μεγάλο
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 φλυτζάνι καφέ γάλα φρέσκο
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • πιπέρι
  • αλάτι
  tip-iconTIP Συνοδεύεται υπέροχα με ρύζι μπασμάτι