Γλυκές Μπάλες Κολοκύθας με Χουρμάδες

sdfg
Σπιτικά Ζυμαρικά με Παντζάρι
April 22, 2017
1
Σάλτσα Παντζάρι (Dip)
April 26, 2017

Γλυκές Μπάλες Κολοκύθας με Χουρμάδες

rtea
  1. Βάλτε τους χουρμάδες να μουλιάσουν σε νερό, για 10 λεπτά. Στραγγίξτε τους.
  2. Βάλτε την βρώμη, τα πεκάν, τον πουρέ κολοκύθας , τους σπόρους Chia , το σιρόπι σοκολάτας, την κανέλα , την βανίλια και το αλάτι, στο multi. Αναμείξτε τα, έτσι ώστε η βρώμη και τα πεκάν, να είναι σε μικρά κομμάτια αλλά όχι τελείως αλεσμένα. Σε αυτό το στάδιο δοκιμάστε το και προσθέστε περισσότερο σιρόπι σοκολάτας, εάν θέλετε πιο έντονη, γλυκιά γεύση.
  3. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπωλ και αφήστε το στην κατάψυξη, τουλάχιστον 30 λεπτά.
  4. Με ένα κουτάλι της σούπας, σαν μεζούρα, πάρτε μια κουταλιά από το μείγμα και πλάστε με τα χέρια σας, μπαλάκια.
  5. Είναι έτοιμα! Τα αποθηκεύετε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.
  6. Μπορείτε να τα διατηρήσετε στην κατάψυξη μέχρι και 2 μήνες.

70' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


April 27, 2017
33633

Πουρές Καρότου

Πολτοποιούμε τα Καρότα στον Ατμό. Μεταφέρετε τον πολτό σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε την κρέμα και το βόυτυρο. Καρυκεύετε και τσεκάρετετο αλάτι (για αλμυρά) ή τη ζάχαρη (για γλυκά). Είναι το τέλειο συνοδευτικό για μπριζόλες και ψάρι.
April 27, 2017
1

Σούπα Βελουτέ Κολοκύθας & Γλυκοπατάτας

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο Ρίχνουμε το πράσο και το κρεμμύδι και τα αφήνουμε για λίγη ώρα να καραμελώσουν. Έπειτα προσθέτουμε τα καρότα, την γλυκοπαπάτα,το σέλινο, το ξύσμα και το χυμό από το πορτοκάλι και τα μπαχαρικά. […]
April 26, 2017
1

Σάλτσα Παντζάρι (Dip)

  Βράζουμε τα ντοματάκια για λίγα λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν Ψήνουμε τις πιπεριές φλωρίνης Ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Πολτοποιούμε το παντζάρι στον ατμό στο μούλτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και τα ομογενοποιούμε. Τέλος, προσθέτουμε την καπνιστή πάπρικα και […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *