ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Λαχανικά στον ατμό

Οι φημισμένες Ελληνικές Φακές Δομοκού στον Ατμό, έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια! Έτοιμες προς χρήση, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και συσκευασμένες αεροστεγώς ώστε να μη χάσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις σουρώσετε για 1’ λεπτό σε τρεχούμενο νερό. Δημιουργήστε υγιεινά πιάτα και σαλάτες, γρήγορα και ευκολότερα από ποτέ!

Οι φακές είναι πλούσια πηγή, πρωτεϊνών και εδώδιμων ινών και αποτελούν εξαιρετικά θρεπτική διατροφική επιλογή. Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε ασβέστιο βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Είναι σημαντική πηγή καλίου που συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Μία μερίδα τους παρέχει τις απαραίτητες ποσότητες μαγνησίου και σιδήρου που συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και αντίστοιχα στην καλή λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.


ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με βάση τα προϊόντα μας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ποσότητα ανά 100 g


Ενέργεια491 kJ/ 118 kcal
Λιπαρά0,7g
Εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες10,2g
Εκ των οποίων σάκχαρα0,5g
Εδώδιμες Ίνες15,4g
Πρωτεΐνες9,9g
Αλάτι0,01g
Προϊόν ψυγείου.
Αποστειρωμένο προϊόν.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε συσκευασία.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται για 2 ημέρες στο ψυγείo.

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ

3 πράγματα που δε ξέρατε για τις φακές


  1. Οι φακές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σε εδώδιμες ίνες.
  2. Οι φακές είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, καλίου, μαγνησίου & σιδήρου.
  3. Μια μερίδα φακές παρέχει τις απαραίτητες ποσότητες μαγνησίου και σιδήρου που συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και αντίστοιχα στην καλή λειτουργία του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος


ΙΔΕΕΣ & TIPS

Μάθετε πως να αξιοποιείτε τα οφέλη των λαχανικών