Eυεξία και διατροφή με φρούτα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι χαιρόμαστε την νοστιμιά των φρούτων χωρίς ενδοιασμούς. Μπορεί στη θάλασσα να παίρνετε μαζί σας απλά ένα κομμάτι φρούτο. Είναι σίγουρα το καλύτερο τονωτικό αφού προσφέρει στον οργανισμό μας θρεπτικά συστατικά και την ενυδάτωση που τόσο χρειαζόμαστε το καλοκαίρι. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε πεινασμένοι και λαχταράτε ένα υπέροχο κομμάτι φρούτων, δημιουργήστε κάτι καινούργιο! Τα φρούτα μπορούν να κάνουν τα γεύματα σας απλά καταπληκτικά. Ενώ είναι πραγματικά υπέροχο ότι τα φρούτα προσφέρουν οφέλη όπως βήτα-καροτίνη, φυτοθρεπτικά συστατικά, κάλιο, βιταμίνες και πολλά άλλα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πειραματιστείτε στην κουζίνα μαζί τους! Και τα φρούτα συμπληρώνουν μια μεγάλη ποικιλία από άλλα τρόφιμα. Εδώ είναι τρεις τρόποι με φρούτα: | • Ψητά φρούτα: Όταν ψήνονται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, τα φρούτα παραμένουν υγρά. Τοποθετήστε κομμένα ή τεμαχισμένα φρούτα σε ένα λαδωμένο πιάτο ψησίματος και, στη συνέχεια, πασπαλίστε με κανέλα, μοσχοκάρυδο και φρυγανιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30 με 60 λεπτά ανάλογα με τη σταθερότητα του καρπού. • Παγωμένα. Αντί να πάρετε ένα παγωτό υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος, γίνεται δημιουργικοί αυτό το καλοκαίρι και φτιάξτε τα δικά σας ξυλάκια με κατεψυγμένα φρούτα. Είναι απλό να φτιαχτούν, και τόσο τα ξυλάκια όσο και τα καλούπια popsicle μπορούν να βρεθούν σε πολλά καταστήματα. • Ψημένα. Όταν τα φρούτα ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία, η φυσική ζάχαρη που περιέχουν καραμελώνει. Αυτό συμπυκνώνει την γεύση τους και προσφέρει μια πραγματικά ευχάριστη γαστριμαργική εμπειρία. Τοποθετήστε φρέσκα φρούτα στην κορυφή μιας μπάλας παγωτού χαμηλών λιπαρών για ένα νόστιμο καλοκαιρινό επιδόρπιο. Φρούτα που είναι εξαιρετικά για τη σχάρα περιλαμβάνουν: μάνγκο, ροδάκινο και ανανά.