BLOG

Ιδέες και συμβουλές


Δεκέμβριος 1, 2017
dyjdt

Το Food Blog Eat Me, δημιουργεί με τo Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

Το food blog Eat me  μας προτείνει τα τέλεια χορτοφαγικά κεφτεδάκια με τη γλύκα του παντζαριού να δροσίζεται στη σάλτσα του γιαουρτιού! Θα τα λατρέψουν ακόμη και οι κρεατοφάγοι! Η συνταγή είναι ιδανική και για Vegan Δείτε την αναλυτική συνταγή εδώ http://www.halvatzis.gr/pantzarokeftedakia-me-sos-giaourti-taxini/ Ευχαριστούμε […]
Νοέμβριος 21, 2017
blog

Η Food Blogger Greekista δημιουργεί με την Κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή»

H  food blogger Greekista μας προτείνει μια πρωτότυπη συνταγή με κολοκύθα στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Δημιούργησε μια γευστικότατη πίτα, σε λιγότερο από 15 λεπτά, χρησιμοποιώντας την κολοκύθα στον Ατμο «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Δείτε την αναλυτική συνταγή και το food video εδώ http://www.halvatzis.gr/kolokithomakaronopita/ Ευχαριστούμε την […]
Νοέμβριος 8, 2017
web

Τούρτα Λαχανικών από την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

Υλικά Συνταγής 5 μέτριες πατατες βρασμένες 4 παντζάρια στον Ατμό 4 καρότα στον Ατμό 2 καλαμπόκια στον Ατμό 1 κουταλιά μουστάρδα 2 κουταλιές παρμεζάνα ψιλοτριμμένη 3 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα 2 γεμάτες κουταλιες γιαούρτι στραγγιστό 1 κουταλια ξύδι απο κρασί 1 κουταλάκι λεμόνι λίγη […]
Νοέμβριος 8, 2017
web

Τραγανοί Πατζαροκεφτέδες από την Ελένη Ψυχούλη

Τραγανοί και κατακόκκινοι πατζαροκεφτέδες   Υλικά 2 φλ. τριμμένο παντζάρι (στον τρίφτη του κρεμμυδιού) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα (μαζί με το πράσινο) 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 90 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. αλεύρι φαρίνα […]
Οκτώβριος 11, 2017
IMG_3598

Μακεδονική και Αγρόκηπος Χαλβατζή στην Anuga 2017

Οκτώβριος 5, 2017
042

Κολοκύθα, γιατί πρέπει να την εντάξουμε στην διατροφή μας!

Η κολοκύθα είναι ένα από τα δώρα της φύσης το φθινόπωρο. Εκτός όμως από ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που σηματοδοτεί την έλευση του φθινοπώρου αποτελεί και μια σουπερ τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία. Συγκεκριμένα: Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά Το πορτοκαλί […]