Συνοδευτική σαλάτα με ρεβίθια και φέτα

Εκτέλεση Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και την φέτα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν μεταξύ τους όλα τα υλικά. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε. ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Ρεβίθια Ελληνικά

Υλικά
  • Μια συσκευασία ρεβίθια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 3/4 φλ. τσαγιού τόνο σε ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Χυμό λεμονιού (κατά βούληση)
  • 1/4 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • Αλάτι, πιπέρι