Κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά

Εκτέλεση
  • Για τους κολοκυθοκεφτέδες, τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο,το μαϊντανό, το αυγό και το κεφαλοτύρι.
  • Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα. Λίγη λίγη ρίχνουμε τη φρυγανιά έως ότου το μείγμα σφίξει αρκετά ώστε να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
  • Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε για 2΄ από κάθε πλευρά.
  • Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε!
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Κολοκύθα Ελληνική

Υλικά
  • 1 Συσκευασία κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. δυόσμο φρεσκοκομμένος
  • Ένα ματσάκι φρεσκοκομμένος μαϊντανός
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 2 κ.σ. κεφαλοτύρι
  • 3-4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη (ή λίγο αλεύρι)
  • αλάτι
  • φρεσκοκομμένο πιπέρι
  • αλεύρι
  • ελαιόλαδο για τηγάνισμα