Αφράτα Donuts με κολοκύθα

Εκτέλεση
  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 165 βαθμούς.
  • Τοποθετείστε σε ένα μπολ το αλεύρι με την καστανή ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε.
  • Ανοίξτε την συσκευασία της κολοκύθας στον ατμό και το κάντε το πουρέ.
  • Μετά προσθέστε τον πουρέ κολοκύθας, τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο και χτυπήστε με ένα μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Τοποθετείστε το μείγμα στο ειδικό ταψί για ντόνατς.
  • Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 8- 10 λεπτά.Για την επικάλυψη
  • Σε ένα μπολ χτυπήστε την ζάχαρη άχνη με το λιωμένο βούτυρο, το νερό και την βανίλια.
  • Βουτήξτε τα ζεστά ντόνατς μέσα στο γλάσο, αφήστε να «στραγγίξουν» πάνω από το μείγμα και τοποθετείστε σε μία λαδόκολλα μέχρι να κρυώσουν.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι ελληνικό

Υλικά
  • Μια συσκευασία κολοκύθα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. μαγειρική σόδα
  • 1 1/2 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
  • 2 αυγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο  Για την επικάλυψη
  • 1 1/2 ζάχαρη άχνη
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
  • 2 κ. σ. νερό
  • 1 κ. γλ. Βανίλια