Ψητά παντζάρια με μπέικον, σκόρδο και κάστανα

Εκτέλεση
  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° και ανοίγετε την συσκευασία με τα παντζάρια Αγρόκηπο Χαλβατζή στον ατμό και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια μαζί με το μπεϊκον.
  • Σε ένα ρηχό ταψί ρίξτε τα παντζάρια, μπεϊκον, σκόρδο λάδι και αλάτι και ψήστε για 45 λεπτά ανακατεύοντας το άνα 15 λεπτά.
  • Οταν τα παντζάρια ροδίσουν προσθέστε και τα κάστανα.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον ατμό

Υλικά
  • Μια συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • μισό ρολό μπείκον
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 2 κουταλίες της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 3/4 φλιτζάνι αποφλοιωμένα ψητά κάστανα, ψιλοκομμένα