Τσιπς από παντζάρια

Εκτέλεση
  • Ανοίγεις τη συσκευασία αγρόκηπος Χαλβατζή παντζάρια στο ατμό.
  • Κόβεις σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο
  • Προθερμαίνεις τον φούρνο σε αέρα στους 170
  • Αν δεν έχεις ψεκαστήρα λαδιού θα τα τοποθετήσεις σε ένα μεγάλο μπολ, θα προσθέσεις ελαιόλαδο και θα ανακατέψεις πολύ καλά
  • Αν έχεις ψεκαστήρα λαδιού, στρώνεις λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τοποθετείς τα παντζάρια ένα- ένα. Προσέχεις όχι μόνο να μην αφήσεις καθόλου κενά, αλλά να ακουμπάει σχεδόν μέχρι τη μέση η μια φέτα από την άλλη. Αυτό το κάνουμε γιατί θα συρρικνωθούν κατά το ψήσιμο.
  • Ψεκάζεις με λάδι, αλατίζεις και ψήνεις στους 170 σε αέρα για 30 λεπτά.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Παντζάρι στον ατμό

Υλικά
  • Μια συσκευασία παντζάρια στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή
  • 15 γρ ελαιόλαδο ή και λιγότερο/περισσότερο
  • αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
  • προαιρετικά: μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι) , τσίλι