1200x480
Ασημένια διάκριση για τη συσκευασία του smoothies παντζαριού Αγρόκηπος Χαλβατζή Packaging Awards 2019
Ιούνιος 26, 2019
Untitled-1
Smoothie Παντζαριού «Αγρόκηπος Χαλβατζή». Το νέο Must του καλοκαιριού!
Ιούλιος 29, 2019

Το Ελληνικό καλαμπόκι απο τον Αγρόκηπο Χαλβατζή στο τραπέζι σας.

3

Ένα τραγανό, πολύ γευστικό  και καθαρά καλοκαιρινό Σνάκ είναι το καλαμπόκι.

Το Καλαμπόκι στον ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι μοναδική απόλαυση καθώς μπορείτε να το απολαύσετε είτε ψημένο στα κάρβουνα,  είτε στον ατμό!

Πρόκειται για ένα καθαρά Ελληνικό προιόν, καλλιεργημένο με την απόλυτη φροντίδα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στη γή της Μακεδονίας.

Τα καλαμπόκια στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζής» της Μακεδονικής έχουν μεγάλο μέγεθος καρπού και εσείς βάλτε τη φαντασίας να το γευθείτε και να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε.Είναι εξίσου πολύτιμο διατροφικά καθώς είναι πλούσιο σε ίνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά.

Τα καλαμπόκια στον Ατμό  «Αγρόκηπος Χαλβατζή» είναι «καθαρά» χωρίς γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς και είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους

Όπως όλα τα λαχανικά στον ατμό της σειράς «Αγρόκηπος Χαλβατζή», τα καλαμπόκια μας ακολουθούν την ίδια μέθοδο αποστείρωσης και επεξεργασίας για να διατηρήσουν την νοστιμιά τους και τη θρεπτική τους αξία.

Τρόποι Μαγειρέματος καλαμποκιού

Βραστό, ψητό, στον ατμό, μόνο του ή… με παρέα. Η αλήθεια είναι πως οι εναλλακτικές για να απολαύσουμε το καλαμπόκι μας είναι αμέτρητες. Μέσα σε σάντουιτς, μαζί με το ρύζι μας, ως συνοδευτικό στο κοτόπουλο, το κρέας

Στο Φούρνο

Ένας κλασικός τρόπος ψησίματος είναι  στο φούρνο.Βουτυρώνουμε το καλαμπόκι, αλατίζουμε και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Το ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά. Τα τελευταία 5 λεπτά μπορούμε να βγάλουμε και το αλουμινόχαρτο.

Στα μικροκύματα

Ένας ποιό απλος τρόπος μαγειρέματος του καλαμποκιού είναι να το αλοίψουμε με βούτυρο με λίγο αλάτι και να το βάλουμε μέσα  στον φούρνο μικροκυμάτων για 5’ λεπτα

Για περισσότερα για το καλαμπόκι επισκεφτέιτε το link : http://www.halvatzis.gr/product02/

Πηγές : https://www.mednutrition.gr/portal/efarmoges/leksiko-diatrofis/16000-kalampoki

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα άρθρα από το blog μας


Αύγουστος 6, 2020
woman in kitchen-1200X480

Τα καλοκαιρινά φρούτα στην διατροφή μας

1.Τηγανητά αυγά Για να τηγανίσουμε αυγό με λίγο λάδι και μεγάλη επιτυχία χρησιμοποιούμε ένα μικρό, καλό αντικολλητικό τηγάνι. Το βάζουμε στη φωτιά μαζί με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο να ζεσταθεί και κουνάμε το τηγάνι να απλώσει. Σπάμε το αυγό […]
Ιούλιος 14, 2020
3f8ed34eb3fb698f83fa568bae277f488813c1b4

Τα καλοκαιρινά φρούτα στην διατροφή μας

Τα φρούτα αποτελούν ίσως το καλύτερο σνακ του καλοκαιριού. Η μεγάλη θρεπτική τους αξία, οι λιγοστές τους θερμίδες και η πολύτιμη συνεισφορά τους στην υγεία μας, τους δίνει το πλεονέκτημα να μπορούν να καταναλώνονται όλο τον χρόνο. Τα φρούτα είναι […]
Ιούνιος 10, 2020
resize

Βιολόγικά παντζάρια Αγρόκηπος Χαλβατζή

Τα παντζάρια είναι ένα λαχανικό με μεγάλη διατροφική αξία , πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Α και C . Αποτελεί μια εξαιρετική πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το κάλιο και ο χαλκός […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *