Τζισκεϊκ με ροδάκινο

Εκτέλεση:
  1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να κάψει.
  2. Αναμειγνύουμε καλά το βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο, απλώνουμε το μείγμα σε μια φόρμα τάρτας και το πιέζουμε καλά με τα δαχτυλά μας ώστε να απλωθεί σε όλη τη φόρμα και στα τοιχώματα.  Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.
  3. Σε κρύο νερό μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης.
  4. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα μαζί με τα φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής, προσθέτουμε σε κομμάτια το τυρί φιλαδέλφεια και τα φύλλα ζελατίνης αφού προηγουμένως τα στύχουμε καλά και ανακατεύουμε καλα.
  5. Στρώνουμε την κρέμα μέσα στη φόρμα με το τριμμένο μπισκότο και την ξαναβάζουμε στο ψυγείο ώστε να σφίξει.
  6. Ανοίγουμε την συσκευασία με τα Ροδάκινα Αγρόκηπο Χαλβατζή και τα ρίχνουμε πάνω στο τζίσκεϊκ!
ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Φρουτοσαλάτα Ροδάκινο Ημαθίας

[photo_box image= "http://www.halvatzis.gr/wp-content/uploads/2019/09/rodakino_400_278x280-1.jpg" title ="" link="http://www.halvatzis.gr/fruit02"][/photo_box] Υλικά:    Για τη βάση
  • 11/2 Πακέτο μπισκότα digestive χοντροκομμένα
  • 200 γρ. Βούτυρο Για τη γέμιση
  • 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • Γάλα ( όσο λέει η συσκευασία από τα φακελάκια )
  • 250 γρ. Κρέμα τυρί φιλαδέλφεια
  • 2 φύλλα ζελατίνης Για την επικάλυψη
  • Μια συσκευασία φρουτοσαλάτα ροδάκινο Αγρόκηπος Χαλβατζή