Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο και αγγούρι από την food blogger EatYourselfGreek

  1. Σε ένα ζεστό τηγάνι, ψήνουμε τα καλαμπόκια για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά ώστε να ροδίσουν.
  2. Αφαιρούμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσουν, αφαιρούμε τα σπόρια από τον κορμό και τοποθετούμε σε ένα μπόλ.
  3. Κόβουμε το αβοκάντο, το φρέσκο κρεμμύδι και προσθέτουμε στο μπολ.
  4. Για το αγγούρι, ξεφλουδίζουμε και με το ίδιο εργαλείο κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
  5. Προσθέτουμε και το αγγούρι στο μπολ μας, λίγο ελαιόλαδο ανακατεύουμε και είναι έτοιμη!
  ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ

Καλαμπόκι ελληνικό

Υλικά
  •  1 συσκευασία καλαμπόκι Αγρόκηπος Χαλβατζή
  •  1 ώριμο αβοκάντο
  •  2 λαίμ
  •  Λίγα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  •  1 αγγούρι
  •  ελαιόλαδο
  •  Αλατι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  tip-iconTIP Δοκιμάστε την δροσερή!