Πουτίγκα Καλαμποκιού από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
Χοιρινό με Παντζάρι γιαχνί από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Σεπτέμβριος 25, 2018
Untitled-1200x675
Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Οκτώβριος 22, 2018

Πουτίγκα Καλαμποκιού από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
  1. Τοποθετούμε το κάθε καλαμπόκι σε ένα ξύλο κοπής και το κόβουμε παράλληλα με τον κορμό του για να κρατήσουμε μόνο τον καρπό.
    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C και αλείφουμε 6 πυρίμαχα μπολάκια με λίγο ελαιόλαδο.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ ,το αλάτι και την πάπρικα.
  3. Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και το λιωμένο βούτυρο.
  4. Στο μπολ με τα αβγά, προσθέτουμε τα στέρεα υλικά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  5. Προσθέτουμε το καλαμπόκι , το πιπέρι, το μπέικον, το ½ τυρί cheddar (50 γρ.) και ανακατεύουμε.
  6. Μοιράζουμε το μείγμα στα μπολάκια, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να δέσει το μείγμα και να ροδίσει ομοιόμορφα η επιφάνεια.
  7. Αφαιρούμε τις πουτίγκες από το φούρνο και αφήνουμε να σταθούν για 5-10 λεπτά .

 

30' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Απρίλιος 8, 2019
2

Ψητό καλαμπόκι με λιωμένη παρμεζάνα και μαϊντανό

Λιώστε το βούτυρο σας και μετά προσθέστε το μαζί με το ψιλοκομμένο σκορδο.  Μετά βουτήξτε τα καλαμπόκια μέσα στο βούτυρο και αφήστε τα για 1-2 λεπτά, ρίξτε από πάνω την παρμεζάνα και βάλτε τα για ψήσιμο.  
Απρίλιος 1, 2019
2

Καρότα στον ατμό με μέλι και σχοινόπρασο

Τοποθετήστε το βούτυρο στο τηγάνι και αφήστε το να λιώσει. Τοποθετήστε ένα-ένα τα καρότα μέσα στο βούτυρο και αφήστε τα για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Βγάλτε τα καρότα, τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο και ρίξτε από πάνω το μέλι και το ψιλοκομμένο […]
Μάρτιος 12, 2019
Χωρίς τίτλο1

Σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι και φέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο, καλά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Τα σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο του dressing, τα ξίδια , […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *