Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
Πουτίγκα Καλαμποκιού από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Οκτώβριος 5, 2018
pizza-2
Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Νοέμβριος 27, 2018

Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μαγειρεύουμε 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν.
  3.  Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
  4.  Σε ένα μούλτι βάζουμε τα παντζάρια και τα πολτοποιούμε.
  5.  Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τον πολτό παντζαριού, τα κρεμμύδια με το σκόρδο που μαγειρέψαμε πριν, τα φασόλια, το ρύζι, το μαϊντανό, το ξύδι, τον κόλιανδρο, το θυμάρι και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια.
  6.  Ρίχνουμε το ασπράδι αβγού, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε λίγο ακόμη.
  7.  Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  8.  Βγάζουμε από το ψυγείο  το μείγμα και με λαδωμένα χέρια πλάθουμε μπιφτέκια σε πάχος περίπου 3 εκ.
  9.  Σε ένα τηγάνι βάζουμε  2 κ.σ. ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, ψήνουμε τα μπιφτέκια σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν τραγανά.
  10.  Μεταφέρουμε τα μπιφτέκια παντζαριού σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και σερβίρουμε συνοδεία σαλάτας ρόκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Μάρτιος 12, 2019
Χωρίς τίτλο1

Σαλάτα ζυμάρικων με παντζάρι και φέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο, καλά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Τα σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο του dressing, τα ξύδια, […]
Μάρτιος 4, 2019
2

Τάρτα παντζαριού

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° C , πάρτε τα  παντζάρια στον ατμό  και μετά κόψτε τα σε λεπτές φέτες , μετά απλωστε ένα αλουμινόχαρτο πάνω στο ταψί βάλτε τα φύλλα και στην συνέχεια απλώστε τα παντζάρια  και […]
Φεβρουάριος 18, 2019
2

Σαλάτα με κολοκύθα στον ατμό , ρύζι και σπανάκι

Εκτέλεση Βράζετε το ρύζι μαζί με το σπανάκι ριχνοντάς του λεμόνι , ελαιόλαδο και αλάτι. Μετά αφού έχετεβγάλει  το ρύζι να κρυώσει, τα συνδυάζετε μαζί με την κολοκύθα στον ατμό σε ένα μπολ και στο τέλος ρίχνετε το ρόδι και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *