Καλαμπόκι με βούτυρο και παρμεζάνα

hjfj
Καλαμπόκι με Σκόρδο και Μαιντανό
Απρίλιος 19, 2017
sdfg
Σπιτικά Ζυμαρικά με Παντζάρι
Απρίλιος 22, 2017

Καλαμπόκι με βούτυρο και παρμεζάνα

65652
  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο.
  2. Βάζετε το καλαμπόκι στην σχάρα και το ψήνετε 15 λεπτά, μέχρι να είναι μαλακό και έτοιμο.
  3. Σε ένα μικρό μπώλ, συνδιάζεται το βούτυρο, το σκόρδο και το θυμάρι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
  4. Αλείφετε τα καλαμπόκια όσο είναι ζεστά και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.

 

30' λεπτά


χρόνος παρασκευής

για αρχάριους


βαθμός δυσκολίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Μάρτιος 13, 2020
1280

Κέικ με Παντζάρι

Εκτέλεση Πολτοποιούμε τα παντζάρια μαζί με την ζάχαρη. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπώλ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατευόυμε με σύρμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε ένα μπώλ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το […]
Φεβρουάριος 13, 2020
1200

Κολοκυθόπιτα με φέτα

Εκτέλεση Βάζετε όλα τα υλικά για το φύλλο στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτετε νερό όσο χρειαστεί. Την αφήνετε σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί και τη χωρίζετε στα δύο. […]
Φεβρουάριος 7, 2020
kolokithokeftedes-site-2

Κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά

Εκτέλεση Για τους κολοκυθοκεφτέδες, τρίβουμε πρώτα την κολοκύθα σε μπολ, προσθέτουμε το κρεμμύδι τριμμένο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο,το μαϊντανό, το αυγό και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα ή με το χέρι και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα. Λίγη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *