Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Οκτώβριος 22, 2018
Pumpkin-Pie-Gooey-Butter-C copy 2
Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη
Δεκέμβριος 5, 2018

Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

pizza-2

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη ζύμη:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά .
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη ξηρή μαγιά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το υγρό μείγμα στο μπολ με το μείγμα αλευριού.
  4. Ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη μαλακιά και ελαστική και αφήνουμε στην άκρη να διπλασιαστεί σε όγκο.

Για τις πίτσες:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC .
  2. Σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε 4 μικρές- ατομικές  βάσεις για πίτσα και τις μεταφέρουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τον πελτέ ντομάτας και με αυτό αλείφουμε την κάθε πίτσα.
  4. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και το τυρί τσένταρ, στρώνουμε το σαλάμι αέρος και το παντζάρι, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στο φούρνο.
  5. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.
  6. Βγάζουμε από τον φούρνο τις πίτσες, πασπαλίζουμε αμέσως με την τριμμένη φέτα , γαρνίρουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Φεβρουάριος 11, 2019
resize2

Μπουκίτσες με παντζάρι και τζατζίκη

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους  180 ° C Βάλτε το παντζάρια σε ένα ταψί και πασπαλίστε από πάνω τους ελαιόλαδο . Ψήνουμε για 20 λεπτά γυριζοντάς τα. Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, συνδυάστε το παντζάρι, το σκόρδο,το γιαούρτι και το […]
Ιανουάριος 28, 2019
cinamon-pumpkin2

Μακαρονάδα με κολοκύθα στον ατμό με σπανάκι και τριμμένα καρύδια.

Εκτέλεση Επικαλύψτε τα κολοκυθάκια σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατοποιήστε. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 225º C για περίπου 40-50 λεπτά, έως ότου η κολοκύθα να μαλακώσει και να γίνει ελαφρά καραμελωμένη. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε […]
Ιανουάριος 14, 2019
2

Σούπα βελουτέ με καρότα στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζή

Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε το κρεμμύδι στη μέση και σε ροδέλες.   Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα, σε μέτρια – υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε τα 2 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *