Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Οκτώβριος 22, 2018
Pumpkin-Pie-Gooey-Butter-C copy 2
Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη
Δεκέμβριος 5, 2018

Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

pizza-2

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη ζύμη:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά .
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη ξηρή μαγιά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το υγρό μείγμα στο μπολ με το μείγμα αλευριού.
  4. Ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη μαλακιά και ελαστική και αφήνουμε στην άκρη να διπλασιαστεί σε όγκο.

Για τις πίτσες:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC .
  2. Σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε 4 μικρές- ατομικές  βάσεις για πίτσα και τις μεταφέρουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τον πελτέ ντομάτας και με αυτό αλείφουμε την κάθε πίτσα.
  4. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και το τυρί τσένταρ, στρώνουμε το σαλάμι αέρος και το παντζάρι, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στο φούρνο.
  5. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.
  6. Βγάζουμε από τον φούρνο τις πίτσες, πασπαλίζουμε αμέσως με την τριμμένη φέτα , γαρνίρουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Δεκέμβριος 5, 2018
Pumpkin-Pie-Gooey-Butter-C copy 2

Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση Παιρνω τα ψαχνα και τα τριβω στον μεγαλο τριφτη. Τα ανακατευω σε ενα μπωλ μαζι με τη ζαχαρη, τα πιεζω ελαφρα με το χερι και τα αφηνω για μιση ωρα. Αφαιρω τα ζουμια που εχει βγαλει (οχι στραγγισμα τελειως) […]
Νοέμβριος 27, 2018
pizza-2

Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά . Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη ξηρή […]
Οκτώβριος 22, 2018
Untitled-1200x675

Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

ΟΔΗΓΙΕΣ Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μαγειρεύουμε 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν.  Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.  Σε ένα μούλτι βάζουμε τα παντζάρια και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *