Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

Untitled-1200x675
Μπιφτέκια παντζαριού με κόκκινα φασόλια και άγριο ρύζι από το www.dimitrisskarmoutsos.gr
Οκτώβριος 22, 2018
Pumpkin-Pie-Gooey-Butter-C copy 2
Κολοκύθα με ζάχαρη άχνη
Δεκέμβριος 5, 2018

Ατομικές πίτσες με τέσσερα τυριά, παντζάρι και σαλάμι αέρος από το www.dimitrisskarmoutsos.gr

pizza-2

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για τη ζύμη:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά .
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη ξηρή μαγιά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το υγρό μείγμα στο μπολ με το μείγμα αλευριού.
  4. Ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια ζύμη μαλακιά και ελαστική και αφήνουμε στην άκρη να διπλασιαστεί σε όγκο.

Για τις πίτσες:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC .
  2. Σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε 4 μικρές- ατομικές  βάσεις για πίτσα και τις μεταφέρουμε στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τον πελτέ ντομάτας και με αυτό αλείφουμε την κάθε πίτσα.
  4. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα και το τυρί τσένταρ, στρώνουμε το σαλάμι αέρος και το παντζάρι, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε στο φούρνο.
  5. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά.
  6. Βγάζουμε από τον φούρνο τις πίτσες, πασπαλίζουμε αμέσως με την τριμμένη φέτα , γαρνίρουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες συνταγές με αυτό το υλικό


Απρίλιος 8, 2019
2

Ψητό καλαμπόκι με λιωμένη παρμεζάνα και μαϊντανό

Λιώστε το βούτυρο σας και μετά προσθέστε το μαζί με το ψιλοκομμένο σκορδο.  Μετά βουτήξτε τα καλαμπόκια μέσα στο βούτυρο και αφήστε τα για 1-2 λεπτά, ρίξτε από πάνω την παρμεζάνα και βάλτε τα για ψήσιμο.  
Απρίλιος 1, 2019
2

Καρότα στον ατμό με μέλι και σχοινόπρασο

Τοποθετήστε το βούτυρο στο τηγάνι και αφήστε το να λιώσει. Τοποθετήστε ένα-ένα τα καρότα μέσα στο βούτυρο και αφήστε τα για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Βγάλτε τα καρότα, τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο και ρίξτε από πάνω το μέλι και το ψιλοκομμένο […]
Μάρτιος 12, 2019
Χωρίς τίτλο1

Σαλάτα ζυμαρικών με παντζάρι και φέτα

ΟΔΗΓΙΕΣ Εκτέλεση Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο, καλά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Τα σουρώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο του dressing, τα ξίδια , […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με * Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *